google-site-verification: googlec8871940a472dc16.html

Hoe u mij kunt bereiken (in volgorde van mijn voorkeur)

via E-MAIL (svp niet gebruiken voor het eerste contact over testamenten)  

via Telegram (met name voor bedrijf-starts of via Paul Harts)

via Signal (met name voor bedrijf-starts via Paul Harts)

via FACEBOOK

via ZOOM

via Chat op deze website, zie het icoon rechtsonder in je beeldscherm. 

En dus niet via de telefoon; het stoort gewoon teveel als we bezig zijn dus we willen het niet meer. En ook niet via WhatsApp. Het betekent niet dat we nooit bellen hoor, maar dan hebben we vooraf een afspraak gemaakt over de dag en het tijdstip. 


Beperkte Engelstalige informatie vind je op | Limited information in English can be found at:

https://dutchlawyerindeuae.com/


Zoeken op de FB pagina Dutch lawyer in de UAE kan via het rijtje wat je links onder mijn hoofd ziet staan. Daar staat ook een kop "berichten" bij. Als je daar op klikt zie je rechtsboven een zoeksymbool verschijnen. Als je een trefwoord intypt komen alle berichten over dat onderwerp boven.

Ik heb een gruwelijke hekel aan Whatsapp en onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar ook. 

FaceBook vriendschapsverzoeken van wildvreemden accepteer ik niet. Sorry. 

Iedereen krijgt een kwartier gratis advies, daarna moet er worden betaald. Je krijgt altijd eerst een offerte. Dat is niet altijd een kwartier face-to-face via Zoom, dat kan ook een e-mail zijn waarin ik zaken voor je op een rijtje zet. 

En nee, ik weet niet het antwoord op elke juridische vraag over iedere jurisdictie uit de hele wereld uit mijn hoofd. Dus of een vraag heel gemakkelijk of heel tijdrovend is bepaal ik zelf. 

Ik maak zakelijk geen gebruik van:  Snapchat,  Flickr, Tumblr, Instagram, of Marktplaats. Als u denkt  mij daar tegengekomen te zijn, ik ben het niet. 

Ik heb natuurlijk ook een postadres in Nederland:

Oer de Feart 157

8502 CV Joure, Nederland

Maar ik werk het liefst digitaal.

Ik ontvang geen mensen op mijn officiële kantoor in de UAE, want het is er totaal ongeschikt voor en het staat in Ras-al-Khaimah. Als we weer een face 2 face ontmoeting mogen hebben, spreken we een handige locatie af in Dubai. Meestal bij de Burj Khalifa of in Tower 2 op het Emaar Square op verdieping 22 (lift uitstappen en dan naar links). 

© Hilda van der Tuin, november 2021